مشاوره مالیاتی درگذشته‌های دور

مشاوره اینترنتی

 

زندگی امروز با گذشته ها تفاوت های بسیاری دارد. درگذشته‌های دور، ایجاد و اداره یک کسب‌وکار بسیار ساده‌تر از امروز بود. مردم در شهرها و دهکده‌های کوچک اقدام به راه‌اندازی کسب‌وکار خود می‌کردند و بدون وجود پیچیدگی‌های قانونی امروز، به‌راحتی کالا یا خدمات خود را به مردم می‌فروختند. درآمد صاحبان مشاغل به جمعیت محل کسب‌وکار آن‌ها بستگی داشت؛ جمعیت بیشتر، فروش بیشتر.

ساده بودن مشاغل در قوانین مالیاتی نیز مشهود بود. در نوبت‌های مشخصی داروغه برای دریافت مالیات نزد صاحبان مشاغل می‌آمد و مبلغی را از آن‌ها دریافت می‌کرد. میزان مالیاتی که داروغه دریافت می‌کرد، به شرایطی که کشور در آن به سر می‌برد بستگی داشت. به‌طور مثال مالیات در زمان جنگ بیشتر از زمان صلح و در زمان قحطی بیشتر از زمان رونق بود. می‌توان به‌جرئت گفت که قوانین مالیاتی در آن زمان شفاف و روشن نبوده و کاملاً نسبی بودند. بااینکه عرف تعیین‌کننده میزان مالیات پرداختی یک فرد بود، اما این امر کاملاً بر اساس نظر و برداشت شخصی داروغه بود.

با تمام این‌ها صاحبان کسب‌وکار به‌خوبی می‌دانستند که تا چه میزان مالیات پرداخت خواهند کرد و بهتر از هر شخص دیگری می‌دانستند که چگونه می‌توانند با استفاده از ترفندهای مختلف داروغه را متقاعد به دریافت مالیات کمتر کنند. ممکن بود اجناس و کالاهای خود را پنهان کنند و یا با ظاهرسازی خود را کم‌درآمد جلوه دهند. حقه قدیمی رشوه به مأمور داروغه نیز همانند امروز برقرار بود. اما چیزی که مشخص بود، این بود که صاحبان مشاغل بهتر از هر شخص دیگری می‌دانستند که چگونه می‌توانند از پرداخت مالیات بیشتر جلوگیری کنند. به زبان ساده بهترین فرد برای ارائه مشاوره مالیاتی به صاحبان کسب‌وکار خود آن‌ها بودند.

آنچه در ایجاد کسب کارهای امروزی رخ میدهد.

دنیای کسب‌وکار امروز تفاوت‌های بسیاری با روزگاران گذشته دارد. اعمال قوانین متعدد و ظریف، نظام مالیاتی را به میزان زیادی شفاف و قطعی کرده است و می‌توان ادعا کرد که در دریافت و پرداخت مالیات تا حدود زیادی عدالت رعایت می‌شود. قوانین مالیاتی به میزان قابل‌توجهی از نسبیت درآمده‌اند و هرروز نیز قوانین و بخشنامه‌های جدیدتر بر شفاف‌تر شدن و قطعی‌تر شدن نظام مالیاتی می‌افزایند.

مالیات چیست؟ 

بااین‌وجود این قانون‌مند شدن تبعاتی نیز با خود به همراه داشته است. تعدد قوانین، بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌ها، قابل تفسیر بودن آن‌ها و همچنین وجود ابهام و گاهی تناقض در قوانین مالیاتی، افراد عادی را برای درک و فهم آن دچار مشکل کرده است. فردی که تخصصی درزمینهٔ مالیات و قوانین مالیاتی ندارد، در قرائت و فهم قانون و برداشت درست از آن به مشکل برمی‌خورد. تنظیم صورت‌های مالی به بهترین و درست‌ترین شکل ممکن آن می‌تواند تا میزان بسیاری یک کسب‌وکار را از پرداخت مالیات اضافی معاف کند، اما افرادی که تخصص و تجربه‌ای در این حوزه ندارند و با قوانین مالیاتی آشنایی کافی ندارند از عهده این کار برنمی‌آیند. عدم شناخت یک سازمان از قوانین مالیاتی درنهایت منجر به هدر رفت منابع مالی آن سازمان شده و خسارات بسیاری را برای مجموعه به همراه می‌آورد. چه باید کرد؟

مشاوره مالیاتی؛ 

استفاده از مشاوره مالیاتی و بهره‌گیری از یک وکیل مالیاتی تنها راهی است که می‌تواند کسب‌وکار شمارا از پرداخت مالیات بیهوده نجات دهد. با استفاده از مشاوره مالیاتی دیگر ترسی از روبرو شدن با مأمورین ممیز اداره مالیات و یا حضور در اداره مالیات نخواهید داشت. با بهره‌مندی از مشاوره مالیاتی خوب، اسناد، قراردادها و صورت‌های مالی کسب‌وکار شما به بهترین شکل ممکن بسته‌شده و حرف‌وحدیثی برای ممیزان اداره مالیات باقی نمی‌گذارد. همچنین از معافیت‌های مالیاتی و یا تخفیف‌هایی که دولت به‌واسطه شرایط مختلف وضع کرده است آگاه شده و از آن‌ها در زمان درست خود استفاده خواهید کرد.

مطالبی که ذکر شد، مربوط به پیش از پر کردن فرم اظهارنامه مالیاتی است. در برخی از موارد، اظهارنامه مالیاتی صاحبان کسب‌وکار در اداره مالیات رد شده و ممیز اداره مالیات، مبلغی بیش از اظهارنامه را برای یک شرکت منظور می‌کند. در این شرایط نماینده شرکت باید به رأی اداره مالیات شکایت کند تا از پرداخت مالیات مضاعف جلوگیری کند. این وضعیت در مواقعی پیش می‌آید که پیش از پر کردن فرم اظهارنامه مالیاتی و بستن صورت‌های مالی، از یک مشاور مالیاتی یا یک وکیل مالیاتی کار بلد استفاده‌نشده است. در چنین وضعیتی دادرسی مالیاتی دچار چنان پیچیدگی‌هایی می‌گردد که یک فرد ناآشنا و بی‌تجربه، قطعاً موفق به انجام کاری نمی‌گردد.

 دادرسی مالیاتی چیست؟

برای طی کردن درست مراحل دادرسی مالیاتی، باید از یک وکیل مالیاتی باتجربه استفاده کرد. استفاده درست از مشاوره مالیاتی و به کار گماردن یک وکیل مالیاتی برای دادرسی مالیاتی، به میزان زیادی درصد موفقیت شمارا در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی بالا می‌برد. یک وکیل مالیاتی با آگاهی کامل از قوانین و هم‌چنین رفع نواقص موجود در اظهارنامه مالیاتی شما، قاضی حاضر در هیئت حل اختلاف را مجاب به رد رأی اداره مالیات کرده و از پرداخت مالیات مضاعف توسط مجموعه شما جلوگیری می‌کند. شاید در نگاه اول این مسئله ساده به نظر بیاید، اما وقتی صحبت از اختلاف رقم چند صدمیلیونی و چندین میلیاردی میان اظهارنامه مالیاتی و رأی ممیز مالیات باشد،نقش یک وکیل مالیاتی خوب در روند بررسی پرونده به وضوح دیده میشود. واینجاست که نقش یک مشاوره مالیاتی در روند بررسی پرونده بلا انکار است و میتواند شما را به شدت دراین مسیر کمک کند


مشاوره مالیاتی تهران مالیاتی ,مالیات ,یک ,قوانین ,کسب‌وکار ,مشاوره ,مشاوره مالیاتی ,پرداخت مالیات ,وکیل مالیاتی ,یک وکیل ,قوانین مالیاتی ,روند بررسی پرونده ,پرداخت مالیات مضاعفمنبع

مشاور مالیاتی

جرایم مالیاتی

آدرس ادارات مالیات تهران

قانون مالیات های مستقیم

مشاوره مالیاتی چیست؟

مالیات و انواع آن

چگونه مالیات کمتری پرداخت کنیم؟

مشخصات

آخرین جستجو ها

انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان قم ورزشی دانلود فایل های کمیاب آرامش درونی www.motafareghe.rozblog.com اشهر اطباء التجميل في ايران فروشگاه معرفی اجناس ارزان برنامه ریزی تلفنی کنکور۹۹ .مشاوره تلفنی کنکور علیرضا افشار ـ مشاور تحصیلی استاد افشار.مشاور کنکور۹۹ تبادل لینک رایگان 2 غذای خوب ، با ما بهترین باشید.